Uitgebreid zoeken     
 
Home  |   Hulp & Tips  |   Bericht plaatsen  |   Mijn berichten  |   Inloggen  |   Folder  |   Colofon  |   Nieuwsbrief  |   Contact   |   Forum
 
 
Kunstmarktplaats
 
magazine
 
 
plaats bericht wat is kunstzinnig.nl

 


Beelden
 947

Edelsmeden, Kralen & Sieraden
 909

Foto, Film & Digitale Kunst
 543

Gecombineerde technieken
 207

Glas & Emaille
 214

Grafische technieken
 105

Groen- & Tuindecoraties
 19

Haken & Breien
 103

Hout & Meubels
 163

Kalligrafie
 19

Keramiek & Klei
 511

Kleding en kinderkleding
 94

Kleine dingen
 97

Kunst door kinderen
 100

Kunst voor kinderen
 328

Maskers
 36

Miniaturen & Poppen(huizen)
 48

Mozaiek
 207

Papier, Karton & Papier Mache
 128

Schilderijen en Tekeningen
 7437

Textiel & Handwerken
 595

Tiffany
 70

Wonen & Lifestyle
 283

Overig
 169


 

Belangrijke mededeling over Kunstzinnig.nl: voorlopig uit de lucht!

Beste vrienden van Kunstzinnig.nl, de website zoals deze nu bestaat gaat binnenkort stoppen. Aan het einde van de maand december zal de site uit de lucht zijn. Niet zonder pijn in het hart: we hadden meer dan tien jaar een geweldige tijd. Maar de hosting is te duur geworden en er is geen budget om de verouderde techniek te moderniseren. Sommigen van jullie hebben ook gemerkt dat het mailsysteem niet helemaal goed werkte, waardoor sommige mails onbeantwoord bleven, waarvoor excuus.

Doorstart
We werken wel aan een doorstart, een online vertegenwoordiging in vereenvoudigde vorm. Onze oude spreuk: 'Laat zien wat je maakt' is waarheid geworden op het internet: iedereen laat zien wat hij of zij maakt. Geweldig! En de spreuk, van later datum, dat in iedereen een kunstenaar verscholen zit (Beuys!), is en blijft voor ons levend.
We hebben vanaf het begin met veel plezier kunstzinnige informatie gepubliceerd en iedereen een plekje online geboden, zeker in de tijd dat die plekjes nog niet zo gemakkelijk te vinden waren. Zodra de doorstart er is, laten we onze 'kunstzinnigen' dit eenmalig weten. Kijkt u vooral over een tijdje eens op de domeinnaam Kunstzinnig.nl!
Mariėlle Ost, hoofdredactie Kunstzinnig.nl

Hobbezakje
De titel is verraderlijk: hoe mooi gevormd is dit hobbezakje! Klik verder voor meer informatie.


En verder ...


Ans Markus: naakt en kwetsbaar

Vanaf januari tot in het voorjaar exposeert Ans Markus in De fundatie in Zwolle. Eerder interviewden wij haar over oa  haar moeder, de zin van het leven en de rol van kunst. Geniet van haar tijdloze en aansprekende werk! Lees meer in ons interview!


24Cultuur op TV
Parmando.com: 24/7 uitsluitend cultuur en wetenschap, geen vijf minuten maar zomaar een uur. Het motto is: alles behalve de waan van de dag. Verlaat de onzintv en verdiep jezelf! En: tijdens het schilderen lekker luisteren...

Atelier-sharing
Kinderen het huis uit, kamer leeg, nest leeg, en voilą de schildersezel bood uitkomst voor dit lege gat. Moeder vindtgeluk 'op het atelier'. Gelukkig treft het 'kinderkameratelier' niet hetzelfde lot als Buckler, kunst kan tegen een grap.
Lees verder.

Korte lijntjes
Pak een kwast en je IQ zal stijgen... Lees waarom je wel aan kunst MOET doen als je een beetje slim wil worden en blijven!

Tot rust gekomen agressie
Honderden zo niet duizenden kunstzinnigen laten zich inspireren door de kenmerkende 'mollige dames' en andere vitale beelden van Niki de St. Phalle. Tijd voor een portret. Wie was deze vrouw, die zich ontwikkelde van fotomodel tot 'pop-art'-kunstenaar?  
Lees verder.

Zwingodin: beeld in boek
Het strandbeeld speelt nu ook een rol in een jeugdroman over Zeeland!


 

 
 
60269918 Bezoekers Zakelijk adverteren | Disclaimer | Voorwaarden | Privacy | Persinformatie | In de Media © 2006-2017 Kunstzinnig.nl

312ms